4D (3): Teleurgestelde trainer: We hebben heel ver onder ons niveau gespeeld

14 februari 2009 743x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): Teleurgestelde trainer: We hebben heel ver onder ons niveau gespeeld

Trainer Laurens Gerlich kende grote moeite met het verwerken van de zware nederlaag bij Lekvogels. Met ´vandaag hadden we de koppositie kunnen pakken´ gaf hij aan op meer  inzet van zijn ploeg te hebben gerekend.  Maar kennelijk was de dat besef niet breed in zijn formatie doorgedrongen.


Gerlich was vooral ontgoocheld door het ontbreken van bezieling onder zijn manschappen, een titelgerichte instelling. ,,Lekvogels is echt geen bijzondere ploeg maar wij hebben ze boven hun niveau laten spelen omdat wij ver, heel ver beneden ons kunnen hebben gespeeld. En als de juiste instelling er niet breed is kun je een Hiddink of een Van Basten langs de lijn zetten, het komt er dan gewoon niet uit´´, liet de trainer zijn klaagzang even de vrije loop.


Een uitzondering maakte hij voor de basisspelers Marco van Woerkom, aanvoerder Louisiano Trinidad en keeper Danny Peters. De laatste kampt al geruime tijd met een knieblessure maar stond vandaag toch weer voorbeeldig gedreven op wacht. Vijf keer werd hij gepasseerd maar bij niet een Lekvogels-goal was hij negatief betrokken. Zijn optreden voorkwam volgens velen zelfs een ware slachtpartij.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com