4D (3): ´Ploeg verdient groot compliment voor inzet en werklust´

28 februari 2009 2273x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): ´Ploeg verdient groot compliment voor inzet en werklust´

DFC liet vanmiddag blijken aanspraak te blijven maken op het kampioenschap. Helaas werden inzet en strijdlust niet beloond met de volle winst die de ploeg van aanvoerder Louisiano Trinidad voor het eerst dit seizoen de koppositie zou hebben opgeleverd ten koste van Peursum.


Dat verloor vanmiddag kansloos bij Lekvogels (4-1). Die uitslag zet de 5-1 nederlaag van DFC twee weken terug in Lexmond overigens in een ander perspectief. Kennelijk verkeert middenmoter Lekvogels ineens in bloedvorm en durft het nu alle ploegen uit het linker rijtje beentje te lichten.


Belangrijker vanmiddag was evenwel de inzet die DFC toonde. ,,Er werd ouderwets geknokt. De onderlinge communicatie was prima. En verdedigend stond het als een dijk. Er is niet één kans weggegeven´´, aldus leider Cees van Woerkom. ,,De hele ploeg verdient een groot compliment voor de inzet en werklust, vooral vergeleken met twee weken geleden bij Lekvogels´´.


Trainer Laurens Gerlich noemde de inzet van zijn ploeg na afloop ´formidabel´. ,,De verdediging heeft niets weggegeven en het middenveld liet zich steeds goed terugzakken om afgeslagen ballen op te pikken´´. Ook Gerlich vond dat maar één ploeg de zege verdiende: de zijne. ,,Voetballend gezien hadden we het zeker verdiend´´. Dik tevreden was de trainer ook over zijn jeugdige wissels Marvin Hooplot en Lutfullah Kilic: ,,Vooral Marvin viel geweldig in´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com