NIEUWJAARSSESSIE2009 (3): Clubnieuws DFC leidraad in terugblik op 2008

5 januari 2009 557x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSSESSIE2009 (3): Clubnieuws DFC leidraad in terugblik op 2008

De leidraad voor de dynamische terugblik in staccato stijl van DFC´s duo-voorzitter Ger Hüsen en Henk Nieboer vormden de vijf edities van het Clubnieuws DFC  in 2008, waarin het feestjaar  in woord en heel veel beeld voor nu en later werd weergegeven. Edities ook met een moderne presentatie van het ´gewone´ verenigingsnieuws.


Eindredacteur Fred van Dongen van Clubnieuws en website beleefde zodoende ook een ongekend druk jaar. Belastend heeft Fred de vele honderden uren die hij vorig jaar belangeloos aan DFC besteedde overigens niet gevonden.  Al bleven enkele, zoals Fred het noemt, ´haperpunten´ niet uit. Het resultaat van dat vele pr-werk was onder meer dat DFC in 2008 wekelijks ruim te vinden was in de media.


Als waardering voor zijn bijdragen aan de nieuwe uitstraling van DFC ontving Fred uit handen van de voorzitters drie flessen DFC125-wijn en een bijzonder fotoboekje over de viering van het 125-jarig bestaan van DFC en de pr-activiteiten rond dat bijzondere jubileum in bijzonder. Fred: ,,Een heel mooie, kleurrijke uitgave waarvoor dank. Het krijgt een ereplek bij mij thuis´´.

Gesloten voor reacties