NIEUWJAARSSESSIE2009 (2): Koude en warme Traditional eindigt onbeslist (2-2)

5 januari 2009 2472x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSSESSIE2009 (2): Koude en warme Traditional eindigt onbeslist (2-2)

Koud was het vanmiddag tijdens de Traditional, de aparte wedstrijd die zoals gewoonlijk ook dit jaar voorafging aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC. Menig speler trok zodoende op het harde maar niet gevaarlijke veld ten strijde met ijsmuts, gebreide handschoenen en maillot aan.


Rillen was het ook in de dug-outs waar de wissels als snel aangaven weer binnen de lijnen te willen om zich in elk geval warm te lopen. De twee maal dertig minuten onder leiding van scheidsrechter Joop Hartman (71) boden niettemin een hartverwarmend schouwspel waarbij de nodige technische hoogstandjes te bewonderen vielen en de keepers zich onderscheidden met enkele knappe reddingen.


Het Nieuwjaarstreffen eindigde uiteindelijk onbeslist (2-2) en terecht. Ook bij rust was de score in evenwicht (1-1). De beide ´rode´ goals kwamen op naam van Sim Broere wiens technische vaardigheden niet lijken te slijten. Voor het Blauwe Team van niemand minder dan Prins Krommediek XIX, Patrick Verhey, doelpuntten Marco Franken (ook op deze koude zondag dus weer goed voor een goaltje) en Johan van Ammelrooy.


Het ´Blauwe´ Team-Verhey bestond naast het huidige boegbeeld van Nar Veure onder anderen uit Arie Delmotte, Maro Ghidini, Johan van Ammelrooy, Robert van Heusden, Bert Boogert, John Besemer, Cees Rombout, Rolf Lataster, Jan Balder, Marco Franken, Martin van Wijngaarden, Arie Klop, Mark van de Ende, Duco Bolte en Rens Vuik.


Het Rode Team dat aantrad onder de naam Oud-DFC bestond uit o.a. Bert Huijbens, Jack Bakker, Jan Pluijmert, Floor van Hooijdonck, Laurens Gerlich, Hans Geurens, Ruud Schwartz, Sim Broere, Gerard Fransen, Johan van der Hoek, Martin Attasio, Erasmus Makatini, Cees de Vries, Peter Leenheer en invaller-keeper Melvin Jongeneel.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com