Nieuwjaarssessie levert weer tal van Roodwitte Rariteiten op

5 januari 2009 1068x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarssessie levert weer tal van Roodwitte Rariteiten op

De eerste aflevering van de rubriek Roodwitte Rariteiten in 2009 is geheel gewijd aan de geslaagde Nieuwjaarsbijeen-komst van afgelopen zondag. Tal van bijzonderheden vielen er op te merken en dat deed Fred van Dongen dan ook met zijn camera.


Zoals de sex-appeal van Jan Schuurman. Alle roodwitte dames wilden met hem dansen en zingen. De rokers hoeven buiten hun peuken niet meer uit te trappen.  Eindelijk zijn ze gearriveerd, de speciale super-asbakken. Nu nog wat zand storten in de bakken en het peukenleed is voorbij. Zand erover.


Blessureleed viel ook te aanschouwen met speciale aandacht voor de aparte wijze waarop Dennis Raaymakers van het eerste in het nieuwe jaar probeert van het roken af te raken… Voorts betrapte de Roodwitte Rariteiten de nieuwe DFC-voorzitters op een wel heel sociale schnabbel…


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com