Medio april weer Paaskamp voor jeugd DFC in het Zeeuwse Arnemuiden

30 januari 2009 713x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Medio april weer Paaskamp voor jeugd DFC in het Zeeuwse Arnemuiden

Het traditionele Paaskamp voor de jeugd van DFC vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.


Jeugdvoorzitter Henri Verstegen: ,,Locatie van het Paaskamp 2009 is het Zilveren Schor in he Zeeuwse Arnemuiden (zie foto-inzet). Er wordt vrijdag 10 april vertrokken vanaf het DFC-terrein en we komen terug op maandag 13 april. Het Paaskamp is bedoeld voor de pupillen-groepen F ,E ,D, inclusief de meisjes D en E, en de C-junioren.´´


Vanaf heden is het dus mogelijk in te schrijven voor deelname. Henri Verstegen: ,,De inschrijfformulieren worden uitgereikt door de trainers en of leiders. Daar we de locatie definitief moeten vastleggen en met name voor hoeveel personen verzoeken wij de inschrijfformulieren uiterlijk deze week in te leveren bij trainer, leider of jeugdbestuur.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com