Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Leo Messi – populair bij bezoekers website DFC – kiest ook voor Naomi´s held
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Leo Messi – populair bij bezoekers website DFC – kiest ook voor Naomi´s held

8 januari 2009 1941x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Leo Messi – populair bij bezoekers website DFC – kiest ook voor Naomi´s held

De rubriek Roodwitte Rariteiten ontdekte deze week dat Leo Messi inmiddels Ronaldinho qua populariteit is voorbijgestreefd bij de aanhang van FC Barcelona. Het Argentijnse wonderkind liet na twee weken rust dinsdagavond weer volop van zich spreken door in de bekerwedstrijd tegen Atlético in Madrid drie keer te scoren, daarmee Barcelona een 1-3 zege bezorgend. Volgende week is de return van dit duel uit de achtste finale van de Copa del Rey.


De dag daarna was Messi De Grote Kinderheld tijdens de Open Dag die Barcelona hield in het Mini-estadi. Drieduizend schoolkinderen mochten toen de voetbalsterren van dichtbij bewonderen. De bijeenkomst was een cadeautje van de spelers van FC Barcelona aan de jeugdige aanhang van de blaugranas ter gelegenheid van Reyes (Driekoningen), de Spaanse versie van het Sinterklaasfeest.


Bij die gelegenheid had Messi ook een eigen Wereldploeg samengesteld. Daarin was volgens de Argentijn ook plaats voor Feyenoorder Gio van Bronckhorst. Voor de exacte samenstelling zie de foto´s.


*Naomi van Wijngaarden, de 6-jarige dochter van Martin en Lia en spelend bij de jongste DFC-jeugd, is sinds enige tijd overigens goede maatjes met Feyenoords aanvoerder Gio van Bronckhorst. Aan zijn hand mocht Naomi vorige maand de kolkende Kuip betreden waar Feyenoord die avond aantrad tegen eredivisie-koploper AZ.  De DFC-pupil wist toen nog niet dat Leo Messi de Feyenoord-captain in zijn Wereldelftal had opgenomen. Dat verhoogde de pret later alleen maar.


**Leo Messi ligt ook uitstekend bij de bezoekers van deze website. Dat blijkt uit de enquête die de voorbije weken op deze site stond. Van de 283 bezoekers die hun stem uitbrachten vond een ruime meerderheid dat niet de uiteindelijke winnaar Cristiano Ronaldo maar Leo Messi de Gouden Bal had moeten krijgen. De stelling op de site luidde:


Cristiano Ronaldo heeft de Gouden Bal gekregen en mag zich daarmee Beste Speler van 2008 noemen. Leo Messi werd 2de en Fernando Torres 3de. Op wie zou u hebben gestemd? Het resultaat van de stemming:


61,5% (174 stemmen): Lionel Messi (FC Barcelona en Argentinië)29,0% (82): Cristiano Ronaldo (Manchester Utd en Portugal)


9,5% (27): Fernando Torres (FC Liverpool en Spanje)


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com