Knokkend DFC 2 komt niet langs Wieldrecht 3 en verspeelt punten (2-2)

24 januari 2009 1005x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Knokkend DFC 2 komt niet langs Wieldrecht 3 en verspeelt punten (2-2)

DFC 2 knokte zaterdagmiddag om via een zege bij Wieldrecht 3 zijn positie in de top van het klassement te versterken, maar kwam niet verder dan 2-2. Daardoor verspeelde de ploeg twee belangrijke punten.


Al vroeg in de wedstrijd kwam DFC door onovertuigend handelen op een 1-0 achterstand, meldt onze verslaggever Wessel Sleeking. Na 25 minuten ontfutselde Marvin Hooplot (foto-inzet) de bal bij de laatste man van Wieldrecht, zag vervolgens de keeper van Wieldrecht te ver voor zijn doel staan en twijfelde niet. Met een prachtige boogbal bracht hij de stand op 1-1. DFC pakte goed door en zette flink druk op de helft van de tegenstander. Gescoord werd er niet, mede omdat een aantal schitterende vrije trappen knap gepakt werden door de doelman van Wieldrecht.


De voetbalwet luidt dat als er aan de ene kant niet gescoord wordt, de goal dan aan de andere kant valt. En dit gebeurde ook. Na weer twijfelachtig optreden in de verdediging van DFC 2 kwam Wieldrecht opnieuw op voorsprong (2-1).


Na rust rust was het al DFC 2 wat de klok sloeg. Er werd vroeg druk gezet  en dit resulteerde snel in de gelijkmaker. Martijn van der Waal was alert na goed doorgaan van Marvin Hooplot. Martijn toonde zich vervolgens zeer koelbloedig in de een-tegen-een-situatie met de keeper van Wieldrecht (2-2).
Na dit doelpunt probeerde DFC een voorsprong te forceren maar dit lukte niet. Willem Opmeer, Marvin, Martijn en Jeroen Kleinhuis waren dichtbij maar het leverde niet de verdiende voorsprong op. In de slotfase was het DFC dat wilde voetballen en Wieldrecht dat de ballen weg schoot. De coaches Mol en Van Pelt waren zodoende na afloop tevreden met de werklust maar allerminst met het resultaat.
Opstelling DFC 2: Melvin Jongeneel, Tomas Nuijten (65m Michael Nieboer), Jeroen Kleinhuis, Danny Kamp, Danny Haksteen, Davey Bommel , Thomas van Brakel, Maarten Janssen,  Willem Opmeer, Conan Wilhelmus (46m Martijn van der Waal), Marvin Hooplot.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com