Jan Breet sterkste in 4de ronde Klaverjascompetitie DFC

17 januari 2009 682x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jan Breet sterkste in 4de ronde Klaverjascompetitie DFC

De vierde ronde van de Klaverjascompetitie DFC is vrijdagavond gewonnen door good-old en oud-kampioen Jan Breet. Hij kaartte 5883 punten bijeen. Prins Krommediek XIX, Patrick Verhey, blijkt ook een uitstekend kaarter. Hij eindigde op overigens respectabele achterstand van de avondwinnaar als tweede met 5279 pt. Fred Eland werd 3de met 5267, ´Opa´ Ton van Son 4de met 4828.


Medeorganisator Peter Geyp over de vierde ronde: ,,Hoewel op de vorige avond was bekend gemaakt dat er toch op 16 januari gekaart zou worden, heb ik buiten degenen die zich hebben afgemeld of ziek waren toch nog mensen gemist. Zoals een Cor van Dijk en Cees Kroonen.´´


De vijfde ronde van de Klaverjascompetitie is verplaatst van 6 februari naar 27 februari.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com