DFC wint oefenwedstrijd bij Wieldrecht 2 met 1-3*Eerste duel sinds 20 december

31 januari 2009 1524x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint oefenwedstrijd bij Wieldrecht 2 met 1-3*Eerste duel sinds 20 december

DFC 1 won vanmiddag de oefenwedstrijd op kunstgras bij en tegen Wieldrecht 2 met 1-3. Bij rust leidde DFC met 0-1. Het was voor het eerst sinds 20 december dat de ploeg van trainer Laurens Gerlich en leider Cees van Woerkom weer in wedstrijdactie kwam.


De openingsgoal viel op slag van rust en kwam op naam van Maarten Zilverschoon, die daarmee de allereerste DFC-goal van 2009 op zijn naam schreef.  Maarten kreeg na een door hem slim genomen hoekschop via Merijn van Groesen de bal weer voor de voeten en bewees opnieuw weinig ruimte nodig te hebben om doeltreffend te kunnen zijn.


Een kwartier na de hervatting leidde Mark Jongeneel een uitstekende aanval in met een prima pass op Ibo Karasahin die vervolgens een gave voorzet afleverde waaruit zijn broer Sadik fraai de 0-2 kon binnen koppen. Vijf minuten later kwam Wieldrecht uit een strafschop terug in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd herstelde Robin Ramesar namens DFC de orde door een vrije trap van even buiten de zestien knap binnen te krullen (1-3).


Bij DFC ontbraken diverse basisspelers door uiteenlopende omstandigheden. Zo waren o.a. Coskun Altintas, Davey Bommel, Jeroen Kleinhuis, Dennis Raaymakers en doelman Danny Peters afwezig.


*Als het volgende week zaterdag 7 februari opnieuw tot een algehele afgelasting komt, speelt DFC 1 in Zwijndrecht een oefenwedstrijd op kunstgras tegen zaterdagderdeklasser Pelikaan. Aanvang 15.00 uur. Volgens de officiële KNVB-agenda moet DFC die dag overigens inhalen. Voor de derde maal zal worden geprobeerd het in september wegens een blessure van de scheidsrechter gestaakte duel bij Arkel  uit te spelen. De stand bij het staken was 1-1.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com