DFC weekend op trainingskamp*´Veel gelachen – een beetje gedronken´

10 januari 2009 1650x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC weekend op trainingskamp*´Veel gelachen – een beetje gedronken´

De selectie van DFC (eerste en tweede) verbleef afgelopen weekeinde op trainingskamp in het Gelderse Doorwerth, waar sporthotel Stayokay de uitvalsbasis was.


Vrijdagavond was er al een zaaltraining in sporthal De Bongerd in het vlak bij Doorwerth gelegen Heteren.  Zaterdagmorgen vond een bosloop plaats waarna ´s middags werd getraind op het sportpark De Bilderberg in Oosterbeek. De oefenwedstrijd tegen Duno verviel vanwege het winterse weer.


Zondagmiddag keerde de groep van 35 personen na het ontbijt/brunch terug op het DFC-complex waar in de commissiekamer het weekend met een gezamenlijke maaltijd werd afgesloten.


Elftalbegeleider Cees van Woerkom doet verslag: ,,Het was weer een geslaagd trainingkamp waar weer veel gelachen en een beetje gedronken is. Vrijdagavond was het zaalvoetballen met gezellig kroegje er bij. Zaterdagmorgen iedereen (?) weer fit bij de bosloop in de sneeuw. Na de training zaterdagmiddag op het complex van OVC in Oosterbeek wachtte een spaghetti-schotel waar een  gedeelte van de spelers en leiders wat interne problemen mee kregen´´.


Het weerhield de groep er niet van zaterdagavond te stappen in het nabijgelegen Arnhem. ,,Bij thuiskomst zondag in Dordt stond er een heerlijk buffet klaar, zoals eten hoort te zijn. Bij deze willen we graag iedereen bedanken die heeft meegewerkt om er weer een geslaagd trainingskamp van te maken´´, aldus Cees tot slot mede namens hoofdtrainer Laurens Gerlich en de spelers.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com