DFC´s trainer Laurens Gerlich stapt eind van het seizoen over naar EBOH

5 januari 2009 1266x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s trainer Laurens Gerlich stapt eind van het seizoen over naar EBOH

Laurens Gerlich (39), de succesvolle trainer van DFC, stapt komend seizoen over naar EBOH. Hij wordt daar assistent-trainer speciaal belast met het tweede zondagteam. EBOH-zondag 2 speelt in de reserve eerste klas.


Laurens wordt zoals bekend bij DFC opgevolgd door Paul Koster (36), die nu nog assistent-trainer is bij zaterdag-tweedeklasser Wieldrecht. Gerlich is bij DFC bezig aan zijn vierde seizoen. De eerste jaargang als trainer van de A-jeugd en daarna als oefenmeester van het eerste.


DFC staat momenteel tweede in de vierde klasse D op drie punten achterstand van koploper Peursum. DFC heeft echter nog een duel tegoed en staat derhalve virtueel bovenaan. De hoge klassering mag zonder meer worden gezien als de verdienste van de huidige trainer.

Gesloten voor reacties