DE TUSSENSTAND (3): Ook overige seniorenteams DFC draaien goed

27 januari 2009 781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DE TUSSENSTAND (3): Ook overige seniorenteams DFC draaien goed

Niet alleen het eerste van DFC draait dit seizoen volop mee in de strijd om de prijzen, ook de overige seniorenteams bevinden zich in de kopgroep van hun respectievelijke klassen.


Bij het tweede zullen ze nog met ingehouden woede terugkijken naar het onnodig verloren uitduel bij het matige IFC. Ware dat duel in winst omgezet dan zou DFC 2 zich gelet op de huidige competitiestand Herbstmeister hebben mogen noemen. Nu schuift Het Tweede het nieuwe jaar als vijfde binnen, maar titelkansen zijn er nog volop. De onderlinge verschillen in de kopgroep zijn immers miniem. Serieuze deelname aan de kampioensdans vereist wel een goede instelling en daar zal coach Johan Mol in 2009 extra op letten.


*DFC 3 stapt als tweede het nieuwe jaar in met een achterstand van slechts één punt op koploper Groote Lindt 4. Het Derde heeft kwaliteit genoeg om het seizoen te bekronen met een ongetwijfeld daverend kampioensfeestje.


*DFC 4 is vanuit de middenmoot naar een fraaie derde plaats geslopen. De achterstand op koploper Pelikaan 10 is groot (zes punten) maar absoluut niet onoverbrugbaar.


*DFC 5 liep op de laatste competitiedag van 2008 voor het eerst averij op in de vorm van een nederlaag. Helaas gebeurde dat bij een van de concurrenten om de titel. Het Vijfde heeft evenwel nogal wat wedstrijden tegoed. De wetenschap dat hij qua verliespunten nog altijd koploper is, zal ongetwijfeld een formidabele inspiratiebron zijn om te blijven geloven in een feestelijk competitieslot.


**Voor de competitiestanden zie:


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com