DE TUSSENSTAND (2): Scorend vermogen belangrijke sleutel tot succes

27 januari 2009 848x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DE TUSSENSTAND (2): Scorend vermogen belangrijke sleutel tot succes

Een teleurstelling viel nauwelijks te verwerken of het zou het 2-2 gelijke spel tegen het laaggeklasseerde ODS geweest moeten zijn. Het biedt voor DFC dus alle perspectief voor de tweede helft van het seizoen.


Voor kampioensaspiraties is het misschien iets te vroeg, maar dat er een rol van betekenis gespeeld kan worden, is zeker. Tenminste als de defensie – 15 doelpunten tegen – net zo degelijk blijft spelen als de laatste weken. Aanvallend zit het in elk geval wel snor. Met 35 doelpunten heeft DFC het productiefste elftal van de vierde klasse D. Vooral Sadik Karasahin profileert zich als een echte sluipschutter, met 10 treffers in 8 wedstrijden. Coskun Altintas doelpuntte 6 keer, Ibo Karasahin en Davut Sahan staan beiden op 5. De andere doelpuntenmakers zijn Merijn van Groesen (4), Robin Ramesar (3), Sabit Kayhan (1) en Maarten Zilverschoon (1).


Met een dergelijk scorend vermogen in de gelederen heeft trainer Laurens Gerlich misschien wel de sleutel tot succes in zijn bezit. “In principe kunnen wij van iedere club in deze competitie winnen,” heeft hij zijn gehoor al eens voorgehouden. Als dat gebeurt, krijgt de inwoner van Groot Ammers in elk geval een mooi afscheidscadeau. Zoals bekend wordt Laurens Gerlich volgend seizoen bij DFC opgevolgd door Paul Koster, nu nog assistent-trainer bij Wieldrecht.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com