DARTSKAMPIOENSCHAP DFC 2009 (2): Gino Fransen triomfeert bij jeugd

3 januari 2009 1620x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DARTSKAMPIOENSCHAP DFC 2009 (2): Gino Fransen triomfeert bij jeugd

C-junior Gino Fransen (14) mag zich heel het nieuwe jaar Dartskampioen van DFC bij de jeugd noemen. In de finale versloeg hij vanmorgen zijn teamgenoot en keeper Nigel Dikhoff (14). Een andere C-junior, Jordy Boogert (13), werd derde door in de troostfinale  Minou Stichelmans (11) te kloppen. Minou eindigde zodoende als vierde.


Achttien jeugdleden hadden voor het toernooi ingeschreven. Ze zorgden voor een spannend verloop waarbij gezonde rivaliteit voorop stond. Diverse ouders bekeken de verrichtingen van hun kids en leefden volop mee.


Robert Langevoort, een van de toernooi-organisatoren, reikte aan het eind van de geslaagde rit de prijzen (bekers voor de nummers een, twee en drie) uit en complimenteerde de deelnemertjes met hun inzet en sportiviteit.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com