Wintereditie Clubnieuws DFC verschijnt deze week in de brievenbus

22 december 2008 767x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wintereditie Clubnieuws DFC verschijnt deze week in de brievenbus

Net voor of na de Kerstdagen ontvangen de leden en sympathisanten van DFC per reguliere post weer het clubmagazine, beter bekend als het Clubnieuws DFC. Deze wintereditie is het 5de nummer van de 105de (!) jaargang en is een combinatie-uitgave van algemeen DFC-nieuws én verhalen met veel foto’s van de diverse Jubileumactiviteiten DFC125 die in het laatste kwartaal van 2008  plaatsvonden.


Ter wille van de overzichtelijkheid bevinden de zg. DFC125-pagina’s zich in het tweede gedeelte. Vanzelfsprekend wordt ruim aandacht besteed aan de Grote DFC Reünie van november jl., één van de hoogtepunten van de viering van het 125-jarig bestaan. Ook het sportieve onderdeel van de jubileumviering, de Nederlaagserie DFC125 tegen alle andere Dordtse voetbalclubs,  komt breed aan bod met twee pagina´s waarop onder meer teamfoto´s van alle deelnemende clubs prijken.


In het algemene gedeelte staat onder meer een uitgebreid verslag met foto´s van de algemene ledenvergadering van eind november, een artikel over de kabouters en wordt aandacht besteed aan  de prinswisseling bij Nar Veure.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com