Wessel Sleeking door knieletsel langer dan gehoopt uitgeschakeld

22 december 2008 1457x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wessel Sleeking door knieletsel langer dan gehoopt uitgeschakeld

UPDATE – Wessel Sleeking (27) van DFC 3, die zich vorige week zaterdag verstapte in de thuiswedstrijd tegen Drechtstreek 7, is langer dan gehoopt uitgeschakeld. ,,Ik heb gisteren een mri-scan van de gekwetste knie laten maken en die viel toch tegen… De voorste kruisband is volledig afgescheurd. Het herstel duurt dus iets langer´´, aldus Wessel.
Meteen na de blessure had Wessel zich al bij de huisartsenpost van het ziekenhuis gemeld, maar daar kon men aanvankelijk niet meteen een diagnose stellen. De strompelende Wessel werd geadviseerd maandag bij de eigen huisarts langs te gaan.


,,Maar die kon er nog niet veel van zeggen omdat er vocht in de knie zit. Volgende week maandag kan ik een mri-can laten maken. Dan kunnen ze kijken of er ook schade is aan de kruisbanden. Als alleen mijn binnenband beschadigd of verrekt is, ben ik er minimaal 6 weken uit zei de arts. Mocht er ook letsel zijn aan de kruisband dan ben ik langer zoet vrees ik. Nu moet ik rust houden. Dit is erg balen in mijn vakantie! Ik hoop in elk geval dat ik snel weer kan voetballen´, aldus Wessel vorige week.


Wessel namens de website een voorspoedig herstel toegewenst en we blijven voor je duimen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com