Veteranen steken Patrick Verhey in het NEC-shirt van zijn ´dubbelganger´

29 december 2008 2639x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veteranen steken Patrick Verhey in het NEC-shirt van zijn ´dubbelganger´

Komende zondagmiddag voorafgaand aan DFC´s Nieuwjaarsreceptie speelt hij met z´n collega-veteranen de traditionele Nieuwjaarswedstrijd op het hoofdveld. Hij is niemand minder dan Patrick Verhey, sinds enige tijd ook bekend als Nar Veure´s Prins Krommediek XIX.


Zaterdag stond Patrick weer even in de belangstelling en deze keer tot zijn eigen verrassing. Hij ontving het originele NEC-shirt van de Nijmeegse vedette Jhon van Beukering. Nogwel met diens handtekening er op.


Patrick heeft een bijzondere band met NEC en in bijzonder Jhon van Beukering. Ze lijken namelijk sprekend op elkaar. Dat geheim was onlangs door Patricks zogeheten `Donderdagavond-veteranen´ ontdekt. En die kwamen meteen in actie. NEC en de sterspeler himself werkten spontaan mee en zo werd Krommediek XIX even Prins Jhon I van NEC.


,,Via deze weg wil ik graag het Het Veteranenteam bedanken voor het originele NEC-shirt dat ik heb mogen ontvangen. Tijdens de druk bezochte en geweldig geslaagde Eindejaar Afsluiting DFC  heb ik als look a like van Jhonny van Beukering zijn originele shirt met handtekening ontvangen. Jongens enorm bedankt! En ook de organisatie van de jaarafsluiting, het was TOP´´. Was getekend: Patrick (van Beukering) Verheij.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com