Veel afgelastingen door kou en gevaarlijk harde velden

13 december 2008 685x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel afgelastingen door kou en gevaarlijk harde velden

Het koude en gure weer in combinatie met vaak gevaarlijk harde velden leidde vanmorgen tot diverse afgelastingen. Zo stonden DFC 2 en De Zwerver 3 al op het veld toen de scheidsrechter gehoor gaf aan de kritische kanttekeningen van diverse spelers en besloot de wedstrijd alsnog af te gelasten.


*Het duel van DFC 3 was al eerder uitgesteld. DFC 4 won thuis knap met 7-1 van Nieuw-Lekkerland 10. Het Vijfde zag de uitbeurt bij VVGZ 7 afgelast.


*Bij de jeugd gingen de geplande duels van DFC B1, DFC C1, DFC D1 en DFC F4 niet door.  Van de pupïllenteams die wel in actie kwamen, won alleen DFC F3 dat eerder al Najaarskampioen werd.Thuis tegen Papendrecht F5 werd het 7-2. DFC F1 verloor bij Nieuw -Lekkerland F1 met 4-2 en ook DFC F5 moest verlies incasseren bij Nieuw Lekkerland waarvan het F4 met  2-0 won. DFC F2 ging thuis ten onder tegen OMC F2 (3-9). Flink verlies was er ook voor DFC E1 dat thuis kansloos was tegen Streefkerk E1 (0-11).


*Zie ook het Uitslagenoverzicht.


**De trainingen voor de E- en F-pupillen en de meisjes zitten er voor dit jaar op. De eerstvolgende training is op dinsdag 6 januari, meldt technisch coördinator Arie Evers.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com