SINT OP BEZOEK (1): Jongste jeugd beleeft weer fantastisch feest

1 december 2008 687x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SINT OP BEZOEK (1): Jongste jeugd beleeft weer fantastisch feest

De Grote Sinterklaasmiddag voor de jongste DFC-jeugd is zaterdag één groot feest geworden, meldt de Jeugdevenementen-commissie (JEC). Voordat de Goedheiligman begeleid door zijn Pieten en de speciaal voor de gelegenheid als Pepernotenbande optredende hofkapel van DFC, de volle sportzaal binnenschreed, konden de kabouters en de E- en F-pupillen allerlei spelletjes doen.


Zo was er een pietenparcours, een pietenstoelendans, taai-taai-happen en een spel met met balletjes waarmee door een pietenkop moest worden gegooid. Ook  konden de kinderen knutselen en speculaas versieren. Aansluitend kwam er een spetterend optreden van The Funny Twins. Die wisten er weer een geweldig grappige, maar ook spannende show van te maken. De kinderen hebben ervan genoten, aldus Anneke van Es van de JEC.  


En toen kwam de Sint binnen…  ,,Met z’n twee lieve pieten en begeleid door zijn eigen pepernotenband, die er weer een spetterend feest van wisten te maken. Alle teams van DFC werden door de Sint naar voren geroepen. En de hoge gast wist heel veel te vertellen over de voetbalprestaties van de kinderen.´´


Toen de Sint vertrokken was kregen de DFC-kids als afsluiting van de geslaagde middag nog een zak vol snoepgoed mee naar huis. ,,We mogen weer gerust terugkijken op een geweldig geslaagde middag met veel blije kindergezichtjes´´, aldus de JEC die een en ander weer keurig had (mee)georganiseerd.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com