Roodwitte Rariteiten (13): Vaders&Zonen, lingerie, kerstdiner en pirouettes

8 december 2008 1181x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roodwitte Rariteiten (13): Vaders&Zonen, lingerie, kerstdiner en pirouettes

Deze aflevering van de Roodwitte Rariteiten komt weer geheel uit een ijskoud Nederland. Begrijpelijk  dus dat Sinterklaas de warme plek in Spanje van Don Fredo heeft overgenomen. De Goedheiligman verdient dat alleszins na zoveel drukke weken, inclusief enkele altijd energie verslindende visites aan DFC.


Na de Sinterklaasavond van vrijdag had men bij DFC zaterdag kennelijk trek in een feestelijk vervolgdagje. Het leek wel of de club een eigen Vaderdag hield. Zowel bij het eerste dat in Gorcum tegen Unitas aantrad als bij de C-jeugd die thuis speelde, wemelde het van de enthousiaste en voorbeeldig meelevende DFC-pa´s en ma´s. Fred van Dongen legde het bewijs dat DFC weer hard op weg is een gezellige familieclub te worden met de camera vast. Momenten om te koesteren.


In Gorcum waren co-voorzitter Ger Hüsen en teamleider Ton Lucas er nog niet helemaal uit hoe ze hun kerstdiners aankleden. De Roodwitte Rariteiten reikte het tweetal een helpende hand… Ger en Ton zagen er ook Robin Ramesar de nieuwste voetballingerie presenteren.


De naderende winterstop (DFC speelt overigens deze maand nog twee thuiswedstrijden voor de competitie) doet menigeen al denken aan de schaatsen. Diverse spelers zoeken hun ijsplezier deze winter kennelijk in het artistieke gezien de hoogstandjes en halve pirouettes die ze in Gorcum uitvoerden. Terecht leverde dat bij de vrije kuur hoge waarderingscijfers op. Hans Jongeneel legde het vast.


*Ook bijzondere momenten met een roodwit randje vastgelegd met de camera? Bijvoorbeeld tijdens de eigen Sinterklaas-viering? De Roodwitte Rariteiten neemt ze graag mee. Even doormailen naar fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com