Lambert Janssen Wisseltrofee: Danny Peters voert ranglijst aan

29 december 2008 876x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lambert Janssen Wisseltrofee: Danny Peters voert ranglijst aan

Na twaalf wedstrijden gaat Danny Peters aan de leiding in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee voor de beste speler van het jaar. De doelman van DFC ligt daardoor op koers om zijn vorig seizoen behaalde titel te prolongeren.


Het verschil met de nummer twee van de ranglijst, spits Sadik Karasahin, is echter nog niet zo groot dat Danny Peters al bijvoorbaat van een goede afloop verzekerd kan zijn. Ook liggen er nog andere spelers op de loer. Bijvoorbeeld Marcel van Nes die zijn goede eerste helft van het seizoen vertaald ziet met een derde plaats in het algemeen klassement. En ook Robin Ramesar is nog kansrijk. De top 5 van de ranglijst wordt gecompleteerd door Merijn van Groesen.


Voorlopig komen in totaal twaalf spelers in aanmerking voor de Lambert Janssen Wisseltrofee, aldus juryvoorzitter Peter de Roo. Zij hebben allen het beoogde aantal wedstrijden – 70% van het totaal – gespeeld. Davut Sahan valt er met zeven duels net buiten, maar kan direct na de winterstop zijn aansluiting misschien wel weer vinden.


De Lambert Janssen Wisseltrofee is overigens ingesteld als een eerbetoon aan de oud-jeugdvoorzitter en secretaris van DFC, die in 2007 onverwacht kwam te overlijden.


*Voor het overzicht zie:


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com