Lambert Janssen Wisseltrofee: Coskun en Maarten Spelers van de Week

8 december 2008 612x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lambert Janssen Wisseltrofee: Coskun en Maarten Spelers van de Week

Twee DFC’ers zijn zaterdagmiddag na de wedstrijd tegen Unitas uitgeroepen tot man of the match. Beide spelers scoorden in de ogen van de jury het rapportcijfer “8”. Na de 1-5 overwinning.


Dat daarbij de keuze viel op Maarten Zilverschoon was niet zo verwonderlijk. De voetballende student en zanger speelde tegen Unitas één van zijn betere wedstrijden van het seizoen. In de rapportage van de jury wordt onder andere aangegeven dat Maarten Zilverschoon “een belangrijke hand had in de opbouw van diverse goals.”


Ook over het spel van Coskun Altintas was de rapporteur zeer gecharmeerd. De spits evenaarde bij Unitas de prestatie van Maarten Zilverschoon. Coskun kende “met twee doelpunten een behoorlijk aandeel in de zege. Vooral de eerste was belangrijk zijnde de openingstreffer,” zo luidde de toelichting.


Aan het eind van het seizoen komt de speler van de week, die de meeste punten heeft verzameld in aanmerking voor de Lambert Janssen Wisseltrofee. Over twee weken wordt op de website van DFC een eerste tussenstand bekend gemaakt.


Voor dit jaar staan er voor het elftal van trainer Laurens Gerlich nog twee thuiswedstrijden op het programma, namelijk tegen Arkel (13 december) en Unitas (20 december).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com