LAMBERT JANSSEN TROFEE: Verdediger Marcel van Nes man of the match

1 december 2008 814x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Verdediger Marcel van Nes man of the match

Het kostte de jury enige moeite om na de derby zaterdagmiddag bij SC Emma tot een speler van de week te komen. Na een matige eerste, gevolgd door een redelijke tot goede tweede helft kwam een viertal DFC’ers alsnog voor deze onderscheiding in aanmerking. Ibo Karasahin was er hier eentje van.


Deze keer viel echter de keuze niet op de geblokte spits die door een strafschop te versieren weliswaar een belangrijk aandeel in de overwinning kende, maar nog meer gecharmeerd was de jury van de man of the match van de defensie van DFC. Dennis Raaymakers, Marco van Woerkom, Marcel van Nes en Louisiano Trinidad knapten de zaakjes zo resoluut op, dat doelman Danny Peters bijna werkloos onder de lat kon toezien.


De inbreng van vooral Marcel van Nes, die ook nog eens regelmatig doorschoof naar het middenveld, was voor de jury een reden om de verdediger met een dikke “7” te belonen. Net voldoende om in de Dordtse derby voor DFC tot man of the match te worden gekozen.


Aan het seizoen komt de speler die de meeste punten heeft verzameld uiteindelijk in het bezit van de Lambert Janssen Wisseltrofee. Deze prijs is nu nog in het bezit van doelman Danny Peters.  


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com