LAMBERT JANSSEN TROFEE: Sadik Karasahin man of the match DFC – Unitas

22 december 2008 1236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Sadik Karasahin man of the match DFC – Unitas

Door de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee is Sadik Karasahin (zie foto-inzet) zaterdagmiddag unaniem uitgeroepen tot de man of the match. Ook waren de rapporteurs zeer gecharmeerd van het spel van doelman Danny Peters en verdediger Marcel van Nes.


De drie doelpunten van Sadik tegen Unitas gaven echter toch de beslissing in de wel afgewogen keuze. Karasahin, de oudste van de twee broertjes, mag zichzelf nu tijdens de winterstop ook clubtopscorer bij DFC noemen. In acht wedstrijden doelpuntte hij liefst tien keer. Voorwaar een zeer respectabel gemiddelde.


In het klassement om de Lambert Janssen Wisseltrofee steeg Sadik Karasahin door zijn uitstekende spel tegen Unitas enkele plaatsjes. Binnenkort wordt de tussenstand van deze interne competitie bij DFC op de website bekend gemaakt. De speler die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft verzameld, komt uiteindelijk in het bezit van de felbegeerde beker.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com