LAMBERT JANSSEN TROFEE: Coskun Altintas man of the match DFC-Arkel

15 december 2008 865x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Coskun Altintas man of the match DFC-Arkel

Coskun Altintas (foto) is bij DFC aan een duidelijk betere periode bezig. De spits doelpuntte vorige week al twee keer bij Unitas, tegen Arkel deed hij dat nog eens dunnetjes over. Zijn totaal staat voor dit seizoen inmiddels op zes.


Met zijn twee treffers legde Coskun de basis voor de overwinning in de topper tegen Arkel. Zonder de andere spelers tekort te doen, kon de jury bijna niet anders om topscorer Altintas zaterdagmiddag dan ook tot man of the match uit te roepen.


Goede cijfers waren er eveneens weggelegd voor Marcel van Nes, Maarten Zilverschoon en Ibo Karasahin. Aan het einde seizoen komt de speler die de meeste punten bij elkaar heeft gespeeld in het bezit van de Lambert Janssen Wisseltrofee. De prijs is nu nog in het bezit van doelman Danny Peters.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com