Kerstloterij DFC 2008: Nog niet alle winnaars hebben hun prijzen opgehaald

18 december 2008 799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kerstloterij DFC 2008: Nog niet alle winnaars hebben hun prijzen opgehaald

Diverse winnaars van de DFC Kerstloterij hebben hun prijs nog niet afgehaald. ,,De laatste mogelijkheid daartoe is komende zaterdag 27 december van 14.00 uur tot 18.00 uur in het clubgebouw´´, aldus Peter Geijp namens de organiserende Evenementencommissie. ,,De niet afgehaalde prijzen zijn inmiddels ingevroren´´.


Zoals bekend vond vorige week donderdag ´s middags de trekking plaats van de DFC Kerstloterij 2008. Drie roodwitte Kerstmannen (ook bekend als Gert Loeve, Jan Breet en Jan Schuurman – zie foto´s) waren uitgenodigd te bepalen op welke lotnummers de diverse prijzen (bout en kerststollen) zouden vallen. De DFC-kerstmannen verrichtten de klus foutloos.


Eerst werden de 21 winnende getallen in de blauwe lotenserie getrokken, daarna kwam de groene serie aan de beurt. Ook daar vielen 21 kerstprijzen. Het prijzenpakket bestond uit kalkoen (2x), kalkoenbouten (2x), varkensrollades (8), kiprollades (8), hele kippen (8), grillworsten (4) en kerststollen (10).


Van de opbrengst van de loterij zullen activiteiten voor de DFC-jeugd worden georganiseerd. De evenementencommissie spreekt bij deze haar waardering uit voor iedereen die heeft meegewerkt aan het welslagen van de loterij.


*Voor de Trekkingsuitslag zie:


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com