JUBILEUMSERIE DFC125 (2): Wieldrecht slaat na rust toe en klopt DFC met 1-3

16 december 2008 1430x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMSERIE DFC125 (2): Wieldrecht slaat na rust toe en klopt DFC met 1-3

Het twaalfde en laatste duel uit de zg. Nederlaagserie tussen DFC en Wieldrecht was dinsdagavond voor rust alleszins het aanzien waard. DFC startte overweldigend. Al in de vijfde minuut deponeerde Robin Ramesar een vrije trap op fraaie wijze  rechtstreeks in het Wieldrechtse doel (1-0).


In hoog tempo ontspon zich daarna een aantrekkelijk schouwspel, waarin Wieldrecht meer structuur in z´n aanvalsacties legde maar in DFC-doelman Danny Peters voorlopig een onneembare sta-in-de-weg trof.


Na de hervatting nam het twee klassen hoger acterende Wieldrecht mede door diverse wissels aan DFC-zijde het heft definitief in handen. Danny Bijl legde na vijf minuten al de 1-1 achter Danny Peters en een kwartier later zette Jordy Palit de gasten voor het eerst op voorsprong (1-2). Met een kopbal bepaalde Danny Bijl in de 80ste minuut de eindstand op 1-3. De terechte zege van Wieldrecht bleek evenwel te gering voor de hoofdprijs.


*Bij DFC stonden de broers Mark en Matthijs (A-junior) voor het eerst samen in de basis opgesteld. Die basis zag er als volgt uit: Danny Peters, Davey Bommel, Marcel van Nes, Mark Jongeneel, Matthijs Jongeneel, Robin Ramesar, Lutfullah Kilic, Louisiano Trinidad, Maarten Zilverschoon, Coskun Altintas, Ibo Karasahin. Wissels na rust: Stephan van Beusekom, Davut Sahan, Dennis Raaymakers, Sadik Karasahin.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com