JUBILEUMSERIE DFC125 (2): Volgende week slotduel tegen Wieldrecht

10 december 2008 640x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMSERIE DFC125 (2): Volgende week slotduel tegen Wieldrecht

De Jubileumserie wordt volgende week dinsdagavond 16 december afgesloten met de ontmoeting tussen DFC en zaterdag-tweedeklasser Wieldrecht, die nog als enige FC Dordrecht van de toernooi-zege kan afhouden.


Wieldrecht moet dan wel met minimaal vijf goals verschil winnen en zelf tenminste acht keer scoren. De prijsuitreiking is donderdag 18 december tijdens een speciale feestavond in het clubgebouw van DFC.


*Voor de Nederlaagserie kwam DFC tot nu toe dus elf keer in actie: Oranje Wit (1-2), Dubbeldam (4-3), GSC (3-2), SSW (2-4), SC Amstelwijck (5-4), RCD (6-2), OMC (4-1), SC Emma-zo (5-3), ODS (2-2),  EBOH-zondag (0-4) en FC Dordrecht2 (3-8).  In het klassement staat FC Dordrecht na dinsdag bovenaan. Toernooi-winnaar is uiteindelijk de ploeg die DFC de grootste nederlaag toebrengt.


*Op DFC´s Jubileumsite staan foto´s van de teams die het tot nu toe tegen DFC opnamen in het kader van de Serie DFC125.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com