JUBILEUMSERIE DFC125 (1): Wieldrecht wint slotduel*FC Dordt toernooi-winnaar

16 december 2008 783x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMSERIE DFC125 (1): Wieldrecht wint slotduel*FC Dordt toernooi-winnaar

De Jubileumserie DFC125 werd dinsdagavond afgesloten met de ontmoeting tussen DFC en Wieldrecht. De zaterdag-tweedeklasser kon nog als enige FC Dordrecht 2 van de toernooi-zege afhouden, maar moest dan wel met minimaal zes goals verschil winnen. Dat lukte niet.


Wieldrecht bleek wel te sterk voor het tweede klassen lager acterende DFC maar de 1-3 was niet voldoende voor de eindzege, die dus naar FC Dordrecht 2 ging. Dat bracht immers met 3-8 DFC de grootste nederlaag toe. Aan de Nederlaagserie namen alle twaalf collega-voetbalclubs uit Dordrecht deel.


De reeks begon al in augustus en wordt komende donderdagavond officieel beëindigd met een speciale feestavond in het clubgebouw van DFC. Vertegenwoordigers van alle Dordtse clubs die aan het toernooi deelnamen zijn hiervoor uitgenodigd. Toernooi-winnaar FC Dordrecht mag die avond ook de bijzondere DFC 125 Trofee in ontvangst nemen.


*In de Nederlaagserie speelde DFC achtereenvolgens tegen Oranje Wit (uitslag 1-2), Dubbeldam (4-3), GSC (3-2), SSW (2-4), SC Amstelwijck (5-4), RCD (6-2), OMC (4-1), SC Emma-zo (5-3), ODS (2-2),  EBOH-zondag (0-4), FC Dordrecht2 (3-8) en Wieldrecht (1-3).


Eindstand: 1 FC Dordrecht 2 (8-3), 2 EBOH zondag (4-0), 3 SSW (4-2), 4 Wieldrecht (3-1) en 5 Oranje Wit (2-1).


 *Meer over het Jubileumtoernooi vindt u op de Jubileumsite van DFC. Daar staan ook foto´s van de teams die het tot nu toe tegen DFC opnamen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com