JUBILEUMSERIE DFC125 (1): FC Dordrecht neemt leiding over na 3-8 zege

10 december 2008 1561x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMSERIE DFC125 (1): FC Dordrecht neemt leiding over na 3-8 zege

De elfde wedstrijd van het Jubileumtoernooi van DFC, de zogeheten Nederlaagserie DFC125, tussen DFC en FC Dordrecht2 eindigde dinsdagavond in een 3-8 zege voor het combinatieteam van FC Dordt. FC Dordrecht nam met dit resultaat de leiding in het algemeen klassement over van EBOH (zondag) dat vorige maand DFC met 0-4 klopte.


Het duel werd in het nabijgelegen stadion van FC Dordrecht gespeeld, omdat het hoofdveld van DFC door de gestage regenval was afgekeurd. De grasmat in het stadion is van betere kwaliteit. Afgelasting van het duel zou de organisatie van de Nederlaagserie DFC125 in de problemen hebben gebracht aangezien de toernooi-kalender geen ruimte meer bood voor ingelaste wedstrijden. Voor de DFC-spelers betekende dat een onverwacht debuut in het stadion van de plaatselijke eerste-divisionist en dat is toch maar mooi meegenomen op je voetbal-cv.


De FC Dordrecht-combinatie leidde na een vervelende eerste helft met 1-5. Na de hervatting viel meer te genieten met daarbij de kanttekening dat DFC door enkele slimme wissels heel vaak dreigend was en nauwelijks nog onderdeed voor z´n jeugdige opponent. Voor DFC scoorden Sadik Karasahin (2x) en zijn broer Ibo. Het achttal FC Dordt-treffers kwam op naam van Gerald Jansen (4x), Mark Vosselman, Marouane Boutchi, Yigit Mazioum (2x).


Opstelling DFC: Danny Peters (60m Koen van Torenburg), Dennis Raaymakers, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel, Maarten Zilverschoon (46m Davut Sahan),  Stephan van Beusekom (46m Lutfullah Kilic), Robin Ramesar, Merijn van Groesen (46m Louisiano Trinidad), Sadik Karasahin, Coskun Altintas (46m Ibo Karasahin).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com