Jongste jeugd vermaakte zich volop*Winterspelen weer groot succes

31 december 2008 1561x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jongste jeugd vermaakte zich volop*Winterspelen weer groot succes

Afgelopen zaterdag vonden de Indoor Winterspelen plaats voor de jongste DFC-jeugd (C, D, E, F en kabouters). Op het programma stonden onder meer zaalvoetbal, tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelen. Om half elf werd geheel volgens schema begonnen met de Spelen.


Anneke van Es van de organiserende Jeugdevenementen-commissie (JEC): ,,Er was een grote opkomst. De kinderen hebben een leuke ochtend gehad. In de zaal werd fanatiek gevoetbald. Kabouters, F-jes en E-tjes waren door elkaar gemixt in de teams maar dat ging prima. Ook het sjoelen en tafelvoetballen vonden de kinderen erg leuk. ’s Morgens waren ook de meisjes aanwezig en die hebben zich ook prima vermaakt met de verschillende activiteiten. Tussendoor werden de kinderen nog getrakteerd op limonade en een lekkere koek.´´


’s Middag waren de C´s en D´s aan de beurt. ,,Ook zij hebben zich prima vermaakt met de verschillende activiteiten. Hierbij willen we ook alle leiders van deze dag bedanken voor hun hulp. Al met al was het een geslaagde dag´´, aldus Anneke van Es van de JEC.


*Helaas heeft de website nog geen foto´s ontvangen van de Winterspelen. Heeft u leuk beeldmateriaal van niet al te groot formaat, mail ze even door naar eindredacteur Fred van Dongen:  fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com