JEUGD (2): Thuisnederlaag voor dapper DFC C1*Veel afgelastingen

6 december 2008 964x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Thuisnederlaag voor dapper DFC C1*Veel afgelastingen

De enige jeugdploeg van DFC die vandaag in actie kwam was DFC C1. Dat verloor thuis wat ongelukkig met 2-4 van Sliedrecht C2. Bij rust leidde de formatie van de leiders Hans Boogert en Gerard Fransen nog met 1-0 door een fraaie goal van Cemil Altintas.


Na de hervatting kwam het wat sterkere Sliedrecht C2, waarvan het C1 in de derde divisie speelt, langszij. DFC zag zijn voorbeeldige inzet daarna beloond met de 2-1 van Jordy Balder, maar moest zich in de slotfase toch gewonnen geven. Dat was vooral sneu voor DFC-keeper Nigel die een uur lang zijn ploeg in de race hield met knappe reddingen.


*Door de winterse weersomstandigheden werden vandaag heel wat DFC-wedstrijden afgelast. Behalve C1 kwamen alleen nog DFC 1(1-5 zege bij Unitas) en DFC 2 (1-3 overwinning bij Papendrecht 2) in actie.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com