Het Tweede pakt juiste draad weer op en klopt Papendrecht 2 (1-3)

6 december 2008 724x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het Tweede pakt juiste draad weer op en klopt Papendrecht 2 (1-3)

DFC 2 pakte vanmiddag de juiste draad weer op door uit te winnen bij Papendrecht 2 (1-3). De ploeg revancheerde zich zo voor de onnodige nederlaag vorige week bij IFC. Een nederlaag die een extra zwart randje kreeg nadat bekend was geworden dat ook de concurrentie in de top van het klassement had verloren. Nu moet het tweede voorlopig nog genoegen nemen met een rol net achter de eerste linie van de rangschikking.


In Papendrecht leek DFC 2 op een riante zege af te stevenen. Marvin Hooplot zorgde na twee minuten al voor 0-1 en een dik kwartier later noteerde Erik Bouwens de 0-2. ,,In het eerste halfuur werd super gespeeld. Als ik zeg dat het toen 0-6 of 0-7 had kunnen staan overdrijf ik niet´´, aldus coach Johan Mol.


Toen Papendrecht in de 40ste minuut de aansluitingstreffer aantekende, sloop weer wat onzekerheid de DFC-ploeg binnen. ´We kregen toen weer het bekende gevoel van als dat maar goed gaat´. Dat had een licht verlammende werking op de spelers die het na rust lange tijd knap lastig hadden met vooral zichzelf.


 ,,Met een bal op de lat en een van de doellijn weggehaalde inzet kropen we door het oog van de naald´´, aldus Johan Mol. ,,Uiteindelijk hebben we onszelf weer opgepakt en kregen we opnieuw kansen´´. Het was Maarten Janssen (foto-inzet) die een kwartier voor tijd de wedstrijd op slot gooide met de verdiende 1-3. Johan Mol constateerde na afloop tevreden dat in elk geval ´de instelling stukken beter was dan vorige week´.


Opstelling DFC 2: Melvin Jongeneel, Danny Haksteen (46m Willem Opmeer), Erik Bouwens, Michael Nieboer, Tomas Nuyten, Danny Kamp (46m Sabit Kayhan), Thomas van Brakel, Maarten Janssen, Davey Bommel, Marciano Held, Marvin Hooplot.


*DFC 3, 4 en 5 zagen hun wedstrijden afgelast.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com