Flinke winst maar ook tegenvaller voor DFC 3*DFC 5 verliest van concurrent

20 december 2008 563x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Flinke winst maar ook tegenvaller voor DFC 3*DFC 5 verliest van concurrent

DFC 3 versterkte z´n positie in het linkerrijtje door vanmiddag thuis met 4-0 te winnen van Drechtstreek 7 na een 0-0 ruststand. De overwinning was terecht. Wel noteerde het derde een flinke tegenvaller. Wessel Sleeking viel geblesseerd uit. In het ziekenhuis werd knieletsel geconstateerd, waardoor Wessel enige tijd is uitgeschakeld. Meer over de ernst van de blessure later op de site.


*DFC 4 leverde ook knap werk door thuis Drechtstreek 9 met 3-1 te verslaan.


*Een tegenvaller voor het goed draaiende DFC 5 dat uit bij de directe concurrent Sliedrecht 10 met 2-1 verloor. Het vijfde blijft virtueel nog koploper maar zal wel z´n achterstallige duels moeten winnen om riant te blijven deelnemen aan de strijd om het kampioenschap. Aaron Peres Maria bracht DFC 5 op 0-1 maar nog in dezelfde minuut scoorde Sliedrecht de gelijkmaker. In de slotfase trok de thuisploeg de winst alsnog naar zich toe in een gelijkopgaand duel dat eigenlijk geen winnaar verdiende.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com