DFC´s nieuwe trainer Paul Koster in AD De Dordtenaar: DFC blijft een mooie club

23 december 2008 838x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s nieuwe trainer Paul Koster in AD De Dordtenaar: DFC blijft een mooie club

AD De Dordtenaar brengt in de editie van vanmorgen een interview met Paul Koster (foto-inzet), die ingaande het seizoen 2009-2010 de nieuwe hoofdtrainer wordt van DFC. Hij volgt dan de huidige succesvolle hoofdtrainer Laurens Gerlich op.  Koster (36) is zoals bekend momenteel nog assistent-trainer bij Wieldrecht.


Over waarom DFC hem zo aanspreekt, zegt Paul Koster in AD De Dordtenaar: ,,In het eerste elftal lopen veel jonge talenten. En DFC is een club in opbouw, dat merk je aan alles. Na de problemen en het verdwijnen van de zondagafdeling, zijn veel mensen hard bezig om DFC weer op de kaart te zetten. Ik wil daar graag aan meehelpen. En het blijft een mooie club, het is tenslotte toch de oudste van Dordrecht.’’


*Voor het hele interview even snel AD De Dordtenaar van heden kopen of kijken op:


http://www.ad.nl/drechtsteden/drechtstedensport


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com