DFC – UNITAS (4): Ook Asaan brengt als Pupil van de Week DFC geluk

20 december 2008 1191x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – UNITAS (4): Ook Asaan brengt als Pupil van de Week DFC geluk

Pupil van de Week bij DFC tegen Arkel was Asaan Rambaran die in DFC F4 speelt. De lange dag van de Asaan begon al zaterdagmorgen vroeg toen hij met zijn F4 thuis moest spelen tegen VVGZ F8. En dat verliep succesvol want F4 won met 3-2. Mét een goal van de Pupil van de Week – de winnende derde nogwel.


In een druilerige regen mocht Asaan vanaf een uur ´s middags als mascotte voor het eerste aantreden. En dat ging hem prima af. DFC pakte opnieuw de volle buit en solliciteert nu nadrukkelijker dan ooit naar de eerste plaats in de vierde klasse D.


In de koude, natte dugout kreeg Asaan nadat hij de aftrap had verricht al snel te maken met de vaderlijke wisselspeler Davey Bommel. Die stopte de jonge mascotte meteen goed en warm weg onder een trainingsjas. Maar goed ook, want het was vanmiddag niet alleen voor Asaan rillen en bibberen in de waterkoude dug-out.


Na afloop kreeg de Pupil van de Week in de bestuurskamer zoals gebruikelijk de wedstrijdbal met handtekeningen van spelers en scheidsrechter én het DFC125-herinneringsvaantje. Die werden uitgereikt door vanzelfsprekend niemand minder dan DFC-spits Sadik Karasahin. Voor hem was het immers ook een bijzondere dag: hij scoorde alle drie DFC-doelpunten en dat ziet ook de jeugd erg graag, zo bleek.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com