DFC – UNITAS (3): Laurens Gerlich best tevreden met 3-0 overwinning

20 december 2008 730x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – UNITAS (3): Laurens Gerlich best tevreden met 3-0 overwinning

“Als we alle kansen afmaken, wordt het misschien wel 8-0.” Niettemin toonde Laurens Gerlich zich vandaag tevreden met de duidelijke zege op Unitas. Er zitten opnieuw drie punten in de knip.


Door de resultaten van de laatste weken is DFC ondertussen opgeklommen naar de tweede plaats van de ranglijst in de vierde klasse D. “Stiekem zijn we de laatste tijd plekje voor plekje gestegen,” aldus DFC-trainer Gerlich “Met de week.” Misschien dat er zelfs meer in zit.


Unitas beschouwde hij vooraf als een moeilijke tegenstander. Ook al was het de nummer laatst van de ranglijst. “Met 3-0 winnen is een mooi resultaat,” aldus de inwoner van Groot Ammers. “Het is een uitslag die niet verkeerd is. Vooral omdat Unitas vandaag voor het eerst onder een nieuwe trainer speelde.” 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com