DFC – ARKEL (4): Pupil van de Week Danny de Geus geniet ondanks de kou

13 december 2008 1765x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – ARKEL (4): Pupil van de Week Danny de Geus geniet ondanks de kou

Pupil van de Week bij DFC tegen Arkel was Danny de Geus. De 7-jarige Danny speelt in DFC F3 dat enkele weken geleden al Najaarskampioen werd. De Dag van Danny begon vanmorgen al uitstekend. Met zijn team won hij met 7-2 van Papendrecht F5.


Ondanks de vaak striemende kou beleefde Danny voortdurend een hete middag. Niet alleen zag hij DFC met 3-1 winnen van concurrent Arkel, hij maakte bovendien al heel snel dikke vrienden met de spelers van DFC. Die hadden speciaal voor Danny hun handtekeningen gezet op de speciale wedstrijdbal. Na afloop tekende ook scheidsrechter Perry van Wanrooij spontaan mee.


Op verzoek van Pupil Danny werden de fraaie wedstrijdbal én het jubileumvaantje DFC125 na de wedstrijd in de bestuurskamer uitgereikt door DFC-doelman en naamgenoot Danny Peters. Dat gebeurde traditioneel met het vermaarde DFC1933-schilderij als decor.


Vanzelfsprekend mocht Danny ook nog de symbolische aftrap verrichten. Op aangeven van DFC-captain Louisiano Trinidad slalomde hij behendig door de Arkelse defensie om beheerst binnen te tikken. DFC-spits Coskun Altintas zou dat huzarenstukje drie minuten later fraai herhalen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com