DFC – ARKEL (3): Trainer ziet afzien in de dug-out beloond met terechte zege

13 december 2008 651x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – ARKEL (3): Trainer ziet afzien in de dug-out beloond met terechte zege

“Koud, koud en nog eens koud. Wat een verschrikking.” In de dug-out heeft Laurens Gerlich betere tijden gekend. Met hem eveneens het mondjesmaat opgekomen publiek. Het was zaterdagmiddag afzien aan de Reeweg-Oost op een grasmat, die ook nog eens halfbevroren was.


Niettemin vergoedde het resultaat tegen medetitelkandidaat Arkel veel. De trainer van DFC zag zijn elftal met 3-1 zegevieren. “Er is met veel inzet gespeeld,” vond Gerlich. “Vooral in de eerste helft waren er enkele goede aanvallen. In principe moeten wij de wedstrijd met nog twee of drie doelpunten meer winnen.” De inwoner van Groot Ammers refereerde onder andere aan de kansen van Maarten Zilverschoon, Coskun Altintas en Ibo Karasahin. En dat nog bij de afwezigheid van een aantal prominente aanvallers. Op topscorer Sadik Karasahin en Davut Sahan kon geen beroep worden gedaan vanwege werkzaamheden.


 “Ik denk dan ook dat wij het vandaag aardig gedaan hebben,” aldus Laurens Gerlich, die aan het einde van het seizoen DFC verlaat. “Nu maar afwachten of de concurrentie punten heeft verspeeld. In elk geval zijn we Arkel op de ranglijst gepasseerd.” En ook op de nummer twee van 4D, Groot Ammers, kon het Dordtse rood-en-wit drie punten inlopen na het afgekeurde duel bij EBOH.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com