DFC 125: Feestelijke prijsuitreiking maakt eind aan jubileumfestiviteiten

18 december 2008 530x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 125: Feestelijke prijsuitreiking maakt eind aan jubileumfestiviteiten

Aan de viering van het 125-jarig bestaan van DFC is donderdag een eind gekomen. Dat gebeurde met een feestavond waarop de prijzen werden uitgereikt van de Nederlaagserie DFC125, het sportieve onderdeel van de jubileumfestiviteiten.


In dat toernooi nam DFC het de voorbije vier maanden op tegen de twaalf collega-voetbalclubs uit Dordrecht. De club die DFC´s eerste de grootste nederlaag zou toebrengen zou zich toernooiwinnaar mogen noemen en in het bezit komen van de fraaie en unieke DFC125 Trofee. Dat werd uiteindelijk het tweede van FC Dordrecht dat als enige met vijf goals verschil (3-8) te sterk bleek.


*Voor een uitgebreid verslag met foto´s van de slotavond van de viering van DFC125 zie de Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com