DFC´s tweede doet goede zaken met flinke thuiswinst op Papendrecht 2: 6-0

20 december 2008 2153x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s tweede doet goede zaken met flinke thuiswinst op Papendrecht 2: 6-0

DFC 2 deed vanmiddag goede zaken. De ploeg van coach Johan Mol sloot het jaar 2008 af  door de inhaalwedstrijd tegen Papendrecht 2 met ruime cijfers te winnen: 6-0. Het duel was al na zo´n 20 minuten beslist. Toen leidde het tweede al met 3-0. Na een 4-0 ruststand werd de wedstrijd na de hervatting simpel uitgespeeld. In die fase liep DFC uit naar een half dozijn treffers.


Door de winst kwam DFC 2 weer in de buurt van de koplopers en blijft het kampioenschap in zicht. Belangrijke man vanmiddag bij het tweede was aanvaller Marciano Held die twee keer scoorde en ook bij de voorbereiding van de derde goal een belangrijke rol speelde. Hij werd toen binnen de zestien onderuit geschoffeld waarna Sabit Kayhan vanaf elf meter onberispelijk binnenschoot.


Marciano was met zijn snelheid en lenigheid een voortdurende kwelling voor de Papendrechtse verdediging. DFC had wel geluk dat de gasten pal na het begin een inzet op de lat zagen stranden. Dat bleek een afdoende waarschuwing voor DFC 2 om de regie van de wedstrijd in handen te nemen. Dat resulteerde in diverse schoten van Marciano Held, Sabit Kayhan en Martijn van der Waal, die daarmee Papendrecht duidelijk lieten merken wie vandaag over de beste kwaliteiten beschikte.


De DFC-goals kwamen op naam van Marciano Held (2x), Sabit Kayhan (strafschop), Martijn van der Waal, Thomas van Brakel en een eigen Papendrechtse goal.


Opstelling DFC: Melvin Jongeneel, Davey Bommel, Jeroen Kleinhuis, Danny Kamp, Tomas Nuyten  (46m Conan Wilhelmus), Danny Haksteen, Thomas van Brakel, Sabit Kayhan, Marciano Held, Marvin Hooplot, Martijn van der Waal.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com