Weer veel belangstelling in de pers voor DFC door Derby en Reünie

10 november 2008 688x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Weer veel belangstelling in de pers voor DFC door Derby en Reünie

DFC heeft de afgelopen dagen weer een tsunami aan publiciteit gekregen in de diverse bladen. Aanleiding was deze keer zowel de geslaagde Grote Jubileum reünie DFC125 van 2 november als het begin afgelopen zaterdag van een serie stadsderby´s van het eerste voor de competitie.


Een tevreden pr-man Fred van Dongen van DFC: ,,Ik ben vanwege de Reünie speciaal een aantal dagen teruggekomen van mijn vakantieverblijf in Spanje. Met name de samenwerking met De Stem van Dordt / De Stem van het Weekend was weer uitstekend. In overleg heb ik diverse artikelen met fotomateriaal gemaakt van de Reünie en naar De Stem gestuurd, die een en ander vrijwel integraal plaatste. Met name de pagina met Martin Koning, het DFC-lid dat speciaal voor de Reünie uit Zuid-Afrika was overgekomen, deed me deugd’’.


De Stem van het Weekend had bovendien fotograaf Vincent Mentzel uitgeroepen tot Dordtenaar van de Week. Vincent heeft meegewerkt aan het fraaie jubileumboek DFC1883-2008 en dat gegeven werd in het paginagrote interview ook breed aangestipt.


Ook de eerste derby van een serie van drie voor de competitie afgelopen zaterdag tussen DFC en EBOH leverde zowel in voorgalm als verslaggeving van de wedstrijd veel letters en foto’s op in de bladen. ,,Bij deze speciale dank aan fotograaf Michel Sterrenberg van Dordt Centraal die weer diverse fraaie wedstrijdbeelden van de derby ter beschikking stelde van onze website’’, aldus Fred van Dongen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com