Speciaal overgekomen uit Zuid-Afrika om Reünie DFC125 bij te wonen

3 november 2008 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Speciaal overgekomen uit Zuid-Afrika om Reünie DFC125 bij te wonen

De Grote DFC125 Jubileum Reünie 2008 werd gisteravond een fantastisch nostalgisch feest. Enkele honderden (oud-)leden woonden het festijn in DFC´s fraaie en schitterend in stijl aangeklede sportzaal bij. Velen hadden honderden kilometers gereisd om te kunnen deelnemen en bijdragen aan het nostalgisch gebeuren. De meeste reiskilometers kwamen op naam van Martin Koning (72) uit Zuid-Afrika.


*Voorafgaand aan de reünie hield de organiserende Vereniging Oud-DFC haar algemene ledenvergadering.  De afzwaaiende bestuursleden Ad van Dongen (voorzitter) en Kees Schriek (vice-voorzitter) werden vanwege hun jarenlange trouwe dienst aan de vereniging benoemd tot erelid. Beiden kregen de daarbij behorende oorkonde uit handen van de nieuwe voorzitter Dick Groenewoudt.


*Uitgebreide (foto)reportages over de Reünie DFC125 staan op de speciale Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com