SINT OP BEZOEK (3): Selecties moeten weer rake opmerkingen incasseren

28 november 2008 1518x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SINT OP BEZOEK (3): Selecties moeten weer rake opmerkingen incasseren

Sinterklaas was donderdagavond toch al even op bezoek bij de DFC-jeugd. Duidelijk geïmponeerd door de prestaties tijdens de training enkele tientallen meters verder, besloot de Goedheiligman ook maar eens langs te gaan bij de senioren van DFC. En die van buurman ODS. Of was het Sints bedoeling de heren spelers te inspireren om voortaan een tandje bij te zetten?


Hoe dan ook ontspon zich na de training een spontaan feestje in het clubgebouw rond de selecties van DFC en ODS. Co-voorzitter Ger Hüsen was er getuige van: ,,Het was een bijzonder gezellig heerlijk avondje. De bekende (duo) DFC-Sint had wederom rake opmerkingen voor diverse spelers en leiders. ODS had een ieder verrast met saté en salades voor alle aanwezigen en dat ging er bijzonder goed in. De sinterklaasliedjes waren van hoog niveau. Met name Mark Noorlander, Cor Sponselee(leider ODS), Jan Schuurman en natuurlijk Maarten Zilverschoon stalen de show.’’


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com