SINT OP BEZOEK (2): Gezellige Surpriseavond C- en D-jeugd

28 november 2008 875x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SINT OP BEZOEK (2): Gezellige Surpriseavond C- en D-jeugd

De Sinterklaas Surpriseavond voor de C- en D-jeugd van DFC, dus inclusief de actieve en succesvolle meisjes, verliep donderdag zeer geslaagd. ,,Bijna alle kinderen waren aanwezig, dus we hadden een volle kantine´´, aldus  Anneke van Es van de Jeugdevenementencommissie JEC.


,,De kinderen hadden ook echt hun best gedaan om mooie, leuke surprises voor elkaar te maken. En natuurlijk ook leuke gedichten. Sinterklaas kwam ook nog langs met twee van z’n pieten. Hij had voor een ieder nog een leuke verrassing. Langs deze weg willen we ook Jan Schuurman hartelijk bedanken voor het maken van de sausijsjes. Ze smaakten heerlijk.  Al met al een zeer gezellige avond´´, laat Anneke namens de JEC weten.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com