Secretaris Hennie Voetee herstelt thuis na zware operatie

10 november 2008 729x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Secretaris Hennie Voetee herstelt thuis na zware operatie

Secretaris Hennie Voetee (zie foto-inzet) van DFC heeft vorige week een zware operatie ondergaan in het ziekenhuis. Ze herstelt inmiddels thuis en was afgelopen  zaterdag al weer bij DFC aanwezig tijdens de derby DFC – EBOH.


,,Ik kreeg haar daar aan de telefoon en ze maakte gelukkig een montere indruk´´ , aldus DFC´s pr-man Fred van Dongen. Hennie tegen hem: ,,Het herstel gaat redelijk. Woensdag moet ik weer voor controle naar het ziekenhuis en dan gaan ook de hechtingen eruit. Ik ben nu al een beetje bezig voor de club´´. Namens de website wensen we Hennie een voorspoedig herstel toe.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com