Roodwitte Rariteiten (8): Toneelgezelschap A1 voor al uw blijspel en drama…

3 november 2008 2087x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roodwitte Rariteiten (8): Toneelgezelschap A1 voor al uw blijspel en drama…

Zelden leverde één wedstrijd zoveel bijdragen op voor de rubriek Roodwitte Rariteiten als DFC A1 tegen Dongen A1 afgelopen zaterdag. Fred van Dongen (ter voorkoming van misverstanden van DFC) was daar zeer tevreden over en zag bovendien zijn favorieten ook nog afgetekend zegevieren (4-1).


Eigenlijk was A1 zaterdag ook een soort rondtrekkend toneelgezelschap gespecialiseerd in blijspel en drama.


Hoewel: niet alle acties van dit heerlijke roodwitte vriendenstel bleken theater. Vooral voor rust liet het team ook enkele voetbaltechnische hoogstandjes zien, waarbij pijnlijden niet werd geschuwd.


Hoe dan ook adviseren wij van de Roodwitte Rariteiten vice-voorzitter Henk Nieboer eens extra te letten op de acteertalenten van de A1-jongens. Per slot is Henk ook een erkend en geroutineerd acteur die als amateur menigmaal op de bühne heeft gestaan en zich nog altijd uit de coulissen begeeft. En waarom zou een omni-club-in-wording geen theatertak hebben? Dat zou deze rubriek ongetwijfeld nog meer aardige bijdragen opleveren.


*Ook bijzondere bijdragen voor deze rubriek? Gewoon even doormailen naar website-eindredacteur Fred van Dongen: fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com