Roodwitte Rariteiten (11): Goocheltruc, Pirate Robin, verleidelijke stropdassen…

24 november 2008 2147x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roodwitte Rariteiten (11): Goocheltruc, Pirate Robin, verleidelijke stropdassen…

De Roodwitte Rariteiten komen ook deze week nog uit Barcelona, waar de plaatselijke FC zondagavond zonder Messi en Iniesta voor het eerst in maanden verstoken bleef van de volle buit. Tegen Getafe werd het een magere en matige 1-1.


In het Maritiem Museum  van Barcelona viel zodoende deze keer meer te genieten dan in Camp Nou. In dat museum deed Don Fredo een verrassende ontdekking over het  ‘tweede leven’ van DFC’s geblesseerde aanvoerder Robin Ramesar, die zich daar kennelijk ook laat bewonderen als Pirate of the Caribbean…


Door de Hollandse sneeuwval was de oogst aan rariteiten vanuit Nederland deze keer gering. Gelukkig leverde de installatie van de nieuwe Prins Krommediek (de 19de alweer) wat bijzondere momenten op. De nieuwe DFC125-stropdassen bleken daar ook romantische verleiders te zijn…


En welk mysterie kleeft er aan de speciale DFC125 Tossmunten? Ze inspireren scheidsrechters kennelijk tot onverwachte goocheltrucs die spelers vertwijfeld doen afvragen hoe dan nou kan…


*De teksten bij de foto’s zijn ook vandaag van Fred van Dongen.


**Ook een rariteit in de aanbieding? Even mailen naar fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com