Roodwitte Rariteiten (10): Drama, blackberry en een illusionist in Camp Nou…

17 november 2008 2073x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roodwitte Rariteiten (10): Drama, blackberry en een illusionist in Camp Nou…

De Roodwitte Rariteiten komen ook deze week uit Barcelona, waarvan de voetbaltrots inmiddels zijn negende competitiezege op rij binnenhaalde en nu fier op kop gaat in de Primera División, volgens sommige DFC´ers vernoemd naar die fraaie toko van Nico de Visser. Hoeveel kost je dat nou, Nico?


Een van de vaste bijdragers aan deze rubriek, Ger Hüsen, was afgelopen weekeinde door griep geveld. ,,Zo´n veertig jaar in het onderwijs geen dag griep gehad en nu net in de vut word ik geveld´´, mailde Ger heel zielig naar Spanje. Dat is ook bijzonder en dus een vermelding als rariteit waard.


Hans Jongeneel volgde weer het theatergezelschap DFC A1, waar deze keer geen vleugje blijspel viel vast te leggen. Het was een en al drama gezien de 5-0 nederlaag bij Wilhelmina. Niettemin leverde het bezoek aan Den Bosch drie rariteit-waardige foto´s op over onder meer het verdriet van Koen en het nieuwe kapsel van Jonathan.


Gert-jan van Es kent als geen ander de moderne tijd en weet hoe de jongste jeugd tegenwoordig communiceert. Vandaar dat Gert-jan met blackberry langs de lijn van de kampioenswedstrijd van DFC F3 verscheen.


Voorts vandaag het zware leven van een aanvoerder als die de Pupil van de Week moet huldigen. En een bijdrage van een nog onbekende illusionist die DFC´s belangrijkste doelpuntenmaker van zaterdag jl. op wel heel bijzondere wijze Camp Nou liet beleven… 


De begeleidende teksten bij de foto´s zijn ook deze keer van Fred van Dongen.


*Ook bijdragen voor deze rubriek? Even doormailen naar: fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com